Xiaomi Mi 9T Pro – The Flagship Killer 2.0

Xiaomi Mi 9T Pro – The Flagship Killer 2.0

Xiaomi heeft eindelijk de volgende iteratie van zijn paradepaardje gelanceerd: de Xiaomi Mi 9T Pro. Genoemd als de “Flagship Killer 2.0” – de Xiaomi Mi 9T Pro zit boordevol serieuze paardenkracht, die het opneemt tegen andere premium smartphones op de markt. In tegenstelling tot zijn andere concurrenten kost de Xiaomi Mi 9T Pro slechts een fractie van de prijs.

Description

Aangedreven door de Flagship Qualcomm Snapdragon 855-chipset en Adreno 640 GPU. De Xiaomi Mi 9T Pro wordt geleverd met 6 GB / 8 GB RAM – die via MIUI 10 op Android 9.0 Pie draait. Hoewel het bedrijf geen update naar Android Q heeft aangekondigd, kunt u verwachten dat de update in 2020 zal plaatsvinden.

De telefoon wordt ook geleverd met een 4000 mAh batterij die 27 W fast charging ondersteunt. Xiaomi beweert dat de telefoon in slechts 30 minuten tot 58% kan worden opgeladen en volledig kan worden opgeladen in 74 minuten. *

Display

Deze Flagship Killer is voorzien van een Super AMOLED, 6,39-inch, Full HD + scherm. Gekalibreerd met scherpe en pittige kleuren – de media-ervaring op de Xiaomi Mi 9T Pro is niets minder dan uitmuntend. Met de 20 MP front-facing shooter gehuisvest in een pop-up mechanisme, het display van de smartphone is naadloos en geeft geen afleidingen van de content die je bekijkt.

Cameras

De 20 MP gemotoriseerde camera aan de voorkant is een aanvulling op een achterste drievoudige cameraserie – bestaande uit een primaire 48 MP Sony IMX586-shooter met f / 1.8 diafragmaopening, een secundaire 13 MP ultragroothoeklens en een 8 MP telecamera.

Conclusion

In tegenstelling tot andere Flagship Killers in het verleden, doet de Xiaomi Mi 9T Pro geen compromis om deze overweldigende prijs te halen. Met het inkepingloze display, de allerbeste internals en de enorme batterij is dit verreweg het meest betaalbare vlaggenschip dat iedereen vandaag kan kopen.

We raden de Xiaomi Mi 9T Pro aan aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe mobiele telefoon.

Specifications

• 6.39-inch FHD+ (2340 x 1080) AMOLED 19.5:9 display
• Qualcomm Snapdragon 855 (7nm) 2.84GHz octa-core CPU
• Adreno 640 GPU
• 6GB RAM + 64GB / 128GB interne opslag**
• 8GB RAM + 128GB / 256GB interne opslag**
• 48MP Sony IMX586 F1.75 + 13MP F2.4 (ultrawide) + 8MP F2.4 (telephoto), achter camera
• 20MP F2.0 front camera (uitschuifbaar)
• Dual-SIM
• 4G LTE
• WiFi 802.11 a/b/g/n/ac
• Bluetooth 5.0
• GPS (Dual-band), A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS
• NFC
• FM Radio
• USB 2.0 Type-C
• Vingerafdruk scanner (in-screen)
• MIUI 10 (Android 9.0 Pie) w/ Game Turbo 2.0
• 4,000mAh battery w/ 27W fast charging
• 156.7 x 74.3 x 8.8mm (afmeting)
• 191 grams (gewicht)

* Opladen en levensduur van de batterij werden verkregen via de officiële site van Xiaomi. De werkelijke resultaten kunnen variëren naargelang de verschillen in de softwareversie, de omgeving en de telefooneditie.

** De werkelijke specificaties kunnen per regio verschillen. Raadpleeg onze eGlobal Central-productpagina voor meer informatie