eGlobal Central Topkeuzes van de redactie voor 2019

Met het nieuwe jaar voor de deur is het tijd om snel een blik te werpen op enkele van de grootste technologiedeals voor 2019. Hier zijn enkele van de vers gecureerde keuzes van onze redactie bij eGlobal Central en waarom we geloven dat deze op onze lijst voor onze keuze van de redactie 2019 moeten staan.

Apple iPad 9.7” (2018)

De nieuwe 2018 iPad heeft misschien niet zo’n drastisch herontwerp als de recentere iPad Pro, maar de nieuwe update van het vorige model uit 2017 is allesbehalve saai.

Het is licht, dun en behoudt een scherp, punch 9,7″ scherm dat perfect is voor mediaconsumptie. Met een verbeterde levensduur van de batterij ten opzichte van de vorige generatie – de 2018 iPad heeft een weergavetijd van 10 tot 11 uur.

Gekoppeld aan de krachtige A10 Fusion CPU, is de 2018 iPad paraat om alle spellen die je installeert uit te voeren.

Dit is de perfecte deal voor je kind of elke avid-medialiefhebber in je leven.

GoPro HERO7 BLACK

GoPro is weer terug met een langverwachte upgrade van hun populaire GoPro Hero6. Met merkbare verbeteringen op het gebied van beeldkwaliteit, videostabilisatie en social media sharing-functionaliteit – de GoPro Hero7 BLACK is de ideale actiecamera voor elke moderne adrenaline-junkie!

Nu is directe livestreaming naar Facebook en YouTube (via RTMP) standaard beschikbaar – het is makkelijker dan ooit om je avonturen onder de aandacht van je vrienden te brengen.

Als je van Sociale Media houdt of graag je ervaringen in realtime wil delen, dan is de verbeterde beeldkwaliteit, stabilisatie en livestreaming van de Hero7 perfect voor jou

Fujifilm Instax Mini 9

Als je op zoek bent naar een betrouwbare, goed gebouwde en leuke nieuwe gadget om toe te voegen aan je fotoapparatuur – dan is de Fujifilm Instax Mini 9 de perfecte gadget voor jou.

Met een uniek polaroidvormig opnamemechanisme dat het moment vastlegt en afdrukt zodra het gebeurt – de Instax Mini 9 is een verfrissende opname in het tijdperk van digitale foto’s.

Niet alleen zijn er meerdere filmontwerpen om uit te kiezen, er zijn ook een aantal verschillende filmstijlen zoals Monochrome om uit te kiezen.

Een andere interessante toevoeging aan de Instax Mini 9 is de nieuwe selfie-mirror waarmee je gemakkelijk een selfie van jezelf kunt maken met je Instax.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwigheid en het idee om je beeld gemakkelijk te laten afdrukken, is de Fujifilm Instax Mini 9 de juiste camera om te hebben.

Xiaomi Amazfit Bip

Een goede fitness tracker maken is moeilijk. Een goede smartwatch maken is nog moeilijker.

Met smartwatches die ofwel gaan voor de super eenvoudige maar duurzame slimme polsbandjes, ofwel voor de meer uitgebreide, maar constant laag-op-batterijsmartwatches – de Xiaomi Amazfit Bip zorgt voor een evenwicht tussen beide werelden.

Met een transflectief kleurendisplay en de mogelijkheid om met meerdere fitnessapps op je telefoon te synchroniseren, is de Amazfit Bip extreem efficiënt en klaar om de voortgang van je training gedurende de dag bij te houden.

De sensor array voor de Amazfit Bip is ook vrij geavanceerd met een optische hartslagsensor en een triaxiale versnelling, en een geomagnetische sensor om een rijk inzicht te geven in uw work outroutine.

Voor iedereen die op zoek is naar een slimme fitness tracker voor een goede prijs – de Xiaomi Amazfit is een geweldige keuze!

Nintendo Switch

De Nintendo Switch is uitgegroeid tot de go-to console, die je geweldige spellen en veel plezier geeft bij het spelen, waar je ook bent. Met nostalgische hits als Zelda, Super Mario en zelfs Pokémon is de Switch een must-have in elk huishouden.

Hoewel de Switch pas ongeveer twee jaar geleden is uitgebracht, is het een geliefd spelpictogram geworden.

Perfect voor alle gamers of tieners onder familie en vrienden.

Conclusie

Dus of je nu een perfect 2019-geschenk kiest voor de geliefden en naasten in je leven, of dat je jezelf een boost geeft om het nieuwe jaar te beginnen – de Nintendo Switch, Xiaomi Amazfit Bip, Fujifilm Instax Mini 9, de GoPro Hero 7 of de nieuwe 2018 iPad zijn allemaal geweldige ideeën.

Kom ze bekijken bij eGlobal Central voor de beste aanbiedingen van deze producten