GoPro – Maak je klaar voor de zomervakantie

Met de opkomst van het vloggen is het gebruikelijk dat reizigers creatieve video’s delen die hun reis markeren. Hoewel de GoPro gelijk is aan pro-atleten die actiefoto’s maken in extreme situaties, zijn GoPro-camera’s net zo goed als draagbare reiscamera’s voor de aankomende zomervakantie!

De GoPro biedt momenteel vier cameramodellen, namelijk HERO, HERO5 Black, HERO6 Black en Fusion. De HERO, HERO5, HERO6 zijn allemaal bijna hetzelfde, met hier en daar kleine verschillen, maar de Fusion heeft een 360-graden camera die prachtige foto’s van je omgeving kan maken. Los daarvan biedt de HELE lijn van GoPro aanzienlijke voordelen ten opzichte van een traditionele digitale camera wanneer je in de tropen reist.

Hier zijn 4 redenen waarom een GoPro-camera tijdens je vakantie de plaats van je traditionele digitale camera zou moeten innemen!

Draagbaar

GoPros zijn extreem lichtgewicht in vergelijking met de traditionele digitale camera’s. Ondanks de compacte afmeting is de veelhoekige lens in staat om meerdere effecten te produceren. Met het traditionele smalle gezichtsveld, groothoek-FOV en Fisheye-effect is de GoPro-camera ideaal voor eilandhoppers die geen extra lenzen willen dragen!

Veelzijdigheid

Aangezien GoPros veel compacter zijn dan je traditionele camera, kun je experimenteren met unieke perspectieven die niet mogelijk zijn met traditionele digitale camera’s. Op een GoPro-camera zijn hoeken zoals eerste persoon gezichtspunt, naar beneden gerichte opnamen vanaf een selfiestick of zelfs een op de borst gemonteerd uitzicht veel gemakkelijker te realiseren. GoPro-camera’s hebben spraakbediening en kunnen eenvoudig worden geactiveerd om de meest opwindende momenten van je reis vast te leggen! Het maakt niet uit of je aan het ontspannen bent op het strand van je resort of in de tropen zwemt, een GoPro zal zeker de beste hoogtepunten van je reis vastleggen.

Timelapse

Voor degenen die het niet weten, een timelapse-video is een video die een extreem lange tijd is opgenomen en gecomprimeerd tot een korte clip. Dit kan worden gebruikt om een langzaam veranderende scène in een sneller tempo vast te leggen en kan een volledig nieuwe wereld openen.

Fotografen moeten normaal gesproken urenlang honderden, zo niet duizenden foto’s nemen en deze verfijnen met een computer. De GoPros heeft een ingebouwde timelapse-functie. Je hebt geen gedoe meer met een applicatie van derden, omdat een GoPro-camera dat allemaal voor je doet.

Deze functie is perfect voor het vastleggen van prachtige zonsondergangen op het eiland en de alledaagse drukte van moeder natuur!

Slowmotion

In tegenstelling tot timelapse verandert Slow-Motion-video’s binnen een paar seconden in veel langere video’s, waarmee je de minieme bewegingen kunt observeren van de persoon of het object dat je aan het opnemen bent. Nogmaals, slowmotion is een functie ingebouwd in de GoPro, zodat je niet de lastige bewerkingsprocedures hoeft uit te voeren met de applicaties van derden.

De Slow-Motion-functie is een must voor elke vakantieganger die wateractiviteiten of zelfs tropische dieren willen filmen. Het is voor jou tijd om de langzaam bewegende jongens te verslaan!

Conclusie

Dankzij de minuscule afmeting en de uitstekende flexibiliteit zijn GoPros uitzonderlijk in het nemen van foto’s en het opnemen van video’s tijdens de vakantie. Bovendien kan je je reiservaringen oproepen en delen met al je vrienden. GoPros zijn echt draagbaar, je kunt kostbare bagageruimte vrijmaken voor andere apparatuur.

Dankzij de kleinere afmeting bieden GoPros ook meer flexibiliteit. Het maakt niet uit of je experimenteert met een nieuwe opnamehoek of een video probeert op te nemen met alleen je stem, GoPros presteren beter dan de grotere digitale camera’s. Samen met andere functies, zoals Time Lapse en Slow-Motion Capture, zijn GoPro-camera’s perfect om mee te nemen voor alle reizigers die deze zomer een zorgeloze opnamebelevenis willen hebben!