Onze Favorieten Voor De Feestdagen! Geweldige Cadeaus Voor Je Vrienden En Familie

Herinneringen vastleggen

 

 

Fujifilm SP-3

Met de nieuwste draagbare printeroplossing van Fujifilm kan je direct herinneringen afdrukken en bewaren. Dankzij een uitgebreide companion-app is dit een must voor iedereen die herinneringen wil afdrukken en vastleggen. 

 

GoPro Hero6

Als je een actiecamera wilt om je adrenaline-verhogende sporten vast te leggen, dan is er geen betere camera om aan te bevelen dan de GoPro Hero6. Dankzij het geheel nieuw ontwerp neemt de GoPro Hero6 nu ook in 4K op en het toestel is waterbestendig. Een perfecte camera voor iedereen die een enthousiaste fitnessjunk is!

 

Instax Mini 90 NEO

De Fujifilm Instax 90 NEO is een instantcamera voor alle gelegenheden en ideaal voor familiefeesten of als cadeau voor jongeren. Het maakt niet uit of je met vrienden op stap gaat of met je gezin op het strand bent, de Instax 90 NEO vertelt jouw verhaal in een handomdraai. Een geschenk van echt onschatbare waarde voor iedereen die vluchtige momenten wil vastleggen.

 

Canon 1300D met 18-55mm lens

 

De Canon 1300D is een must voor iedereen die zich door middel van fotografie wil uitdrukken. De 1300D brengt je creativiteit tot leven en stelt je in staat foto’s te maken die je nooit voor mogelijk hebt gehouden. De 1300D legt in korte tijd duizend woorden vast omdat deze toegang heeft tot honderden verschillende cameralenzen.

 

Zhiyun Smooth Q

    

Een geweldig cadeau voor iedereen die video-opnamen naar een hoger niveau wil brengen. Dankzij de gekalibreerde motor zorgt de Smooth Q voor perfecte gestabiliseerde opnames, zelfs op de hobbeligste wegen. Met een groot aantal pan- en opnamemodi is de Zhuyin Smooth Q de perfecte aanvulling voor elke videojunk.

 

Fitnessjunk

 

Samsung Gear Sport

     

De Samsung Gear Sport is de smartwatch voor fitnessliefhebbers. Dankzij alle voorzieningen van een moderne smartwatch en de kracht van een fitnesstracker is de Gear Sport de perfecte aanvulling tijdens het stedelijk joggen of zelfs in de sportschool. Samen met Samsung Pay is de Samsung Gear Sport een must voor stedelijke fitnessers!

 

Jaybird X3

De Jaybird X3s is een van de beste koptelefoons op de markt voor het trainen, en blijkbaar ook een van de beste Bluetooth-koptelefoons die er is. Dankzij het lichtgewicht en dun ontwerp, en een schrikbarend lange levensduur van de batterij, is het waarschijnlijk moeilijk om een veel betere koptelefoon te vinden.

 

Fitbit Alta HR

De slogan voor Fitbit is altijd als eerste fitness geweest. Hun Fitbit Alta HR is geen uitzondering op die regel. De Fitbit Alta HR heeft een groter scherm dan zijn voorganger, een complete reeks sensoren, en unieke software zoals op concurrentie gebaseerde doelen om je te motiveren meer te doen. Train slimmer en volg je gezondheid met de Fitbit Alta HR!

 

Muziekliefhebbers

 

Sony MDR-1000X

Sony is een van de toonaangevende fabrikanten van koptelefoons ter wereld en de MDR-1000X biedt een audiokwaliteit van wereldklasse en een uitzonderlijke actieve ruisonderdrukkingstechnologie. Dit betekent dat je van de buitenwereld kunt verbergen en je concentreren op je favoriete deuntjes. Het maakt niet uit of je uit de buurt van de kinderen wilt zijn of juist het gezoem van de vliegtuigmotor niet wilt horen; de MDR-1000X is een echte must voor elke muziekliefhebber!

 

Workaholics

MacBook Air (2017)

De MacBook Air (2017) wordt beschouwd als het werkpaard en het hoofdbestanddeel van veel kantoren en klaslokalen. Het is licht, krachtig en het belangrijkste: betrouwbaar. Er is een reden waarom deze laptop zo veel jaar de koning van laptops is gebleven en met de nieuwe upgrades in de MacOS, is het nog aantrekkelijker geworden voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige ervaring.

 

Android-fans

 

Samsung Galaxy Tab S3

De Samsung Galaxy Tab S3 is de nieuwste en krachtige maar toch een lichtgewicht tablet van Samsung. Het is een aanvulling voor de jongeren en een productieve toestel voor oudere fans. Het AMOLED-scherm biedt heldere, levendige kleuren en een verbluffend scherp scherm. Dankzij de zeer geprezen S-Pen die zijn weg in de tablets heeft gevonden, is het een zwaargewicht in de productiviteit als je dat nodig hebt. Ideaal voor tieners of zakenmensen!

Huawei Mate 10

De Mate 10 heeft een speciale AI-processor dat ontworpen is door Huawei en beschikt over de meest intelligente software die je op smartphones aantreft. De Mate 10 zoekt niet alleen op intelligente wijze uit wat er voor de camera’s gebeurt en het past niet alleen de instellingen voor de beste foto’s aan, het toestel biedt ook de snelste vertaalervaring voor een smartphone. De Huawei Mate 10 is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een telefoon dat een echt werkpaard is!

 

Krest Geschenken Gids
>> Koop Nu!

De Bezorging Deadline komt dichterbij
– 14 December 2017 voor makkelijk bereikbare gebieden
– 12 December 2017 voor afgelegen gebieden
>> Meer Details