1.       Fujifilm SQ10

De Fujifilm SQ10 is ontworpen met Instagram in gedachten en is misschien wel een van de handigste gadgets die je voor de komende feestdagen kunt krijgen. Het is niet alleen eenvoudig om Instagram-momenten te uploaden, vast te leggen en te delen, maar iedereen kan ook een herinnering bewaren met de ingebouwde printer in de camera.

 

2.       Zhiyun-Tech Smooth-Q Smartphone Gimbal

Heb je altijd al willen weten hoe je geweldige en soepele video’s kunt maken zonder dat je je blauw betaalt? De Smooth Q is een betaalbare optie voor alle geïnteresseerde videomakers. Met een speciale app die allerlei soorten functies heeft, van “Volgen” tot het handmatig aanpassen van de pitch van je telefoon, is de Zhuyin Smooth Q een echt cadeau voor iedereen die graag video’s op zijn telefoon maakt.

3.       Google WIFI

Google WIFI wordt aangeprezen als de meest intelligente WIFI-router op de markt. Op intelligente wijze wordt je netwerk thuis aangepast zodat het optimaal werkt. Je hoeft niet langer te goochelen met setup-assistenten of te verplaatsen om het beste bereik te krijgen. Google WIFI doet dat allemaal met een eenvoudig te begrijpen app.

4.       iPad 9.7 (2017)

Als je een aantal functies van de iPad Pro wilt, maar zonder een prijsverhoging, dan is voor jou de iPad 9.7” 2017 de beste tablet voor het komende seizoen. Hoewel het niet beschikt over het ProMotion-display of de nieuwste A10X, is het nog steeds supersnel voor de dagelijkse taken. De iPad 9.7” is nog steeds een serieuze concurrent van de tablets wat betreft het spelen van games of het uitvoeren van lichte bewerkingen.

 

5.       Dyson Supersonic Haardroger

De Dyson Supersonic is de nieuwste innovatie van het Britse technologisch bedrijf. De nadruk ligt op het gewicht en de intelligente technologie die in de droger is ingebouwd om te voorkomen dat je haar te warm wordt. Het is een must voor iedereen die na het douchen droog en pluizig haar willen hebben.

6.       JBL Pulse 3

De JBL Pulse heeft een verbluffend glanzend design met lampjes die over de lengte van de luidspreker lopen terwijl deze meedeinen met het nummer. De Pulse 3 heeft 360-graden luidsprekers die ervoor zorgen dat iedereen eromheen kan meezingen! Je voegt een beetje gevoel aan je feestje toe met deze geweldige luidspreker.

 

7.       JBL Flip 4

Als je op zoek bent naar zuivere muziek, dan is de JBL Flip 4 iets voor jou. Met het klassieke JBL-design is de Flip de minder blitse versie van de Pulse 3. In combinatie met het duurzaam en draagbaar design voelt het net alsof je een live-band in je broekzak hebt. Hoewel het geen coole lampjes heeft, is de huiveringwekkende bas en de constante dreun van je favoriete nummer ontzagwekkend voor iemand in dezelfde kamer.

 

8.       Huawei P10 Lite

“Goede telefoons worden steeds goedkoper. En goedkope telefoons worden steeds beter.” – Marques Brownlee

De Huawei P10 Lite is geen uitzondering op deze regel. De telefoon heeft een premium glasconstructie en eerlijk gezegd naar onze mening een van de meest verbluffende kleurenschema van 2017. De kwaliteit is veel hoger dan verwacht van een telefoon met gemiddeld prijskaartje. De EMUI van de telefoon draait op Android 7.0 en de razendsnelle nieuwe CPU, die is ontworpen en gemaakt door Huawei, verwerkt alles wat erop wordt gegooid. Een must voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare optie in de wereld van dure toestellen.

 

9.       DJI Mavic Pro

Altijd al je eigen drone willen hebben? De Mavic Pro is een uitstekende camera die veel mobieler is dan zijn voorgangers. Het is een perfecte instap-drone voor iedereen die met zijn hobby bezig wil zijn.

10.   Samsung Gear Sport

Hoewel er veel sierraden op de markt zijn, komt er niet iedere dag een horloge op de markt voor de fitness. De Samsung Gear Sport is voorzien van zwem-tracking en de verbeterde binnenwerk van de Gear S3. Het horloge heeft de slimste technologie en met het aantal functies dat je krijgt, is het werkelijk een koopje.

 

11.   Dyson Absolute Draadloze Stofzuiger

 

De Dyson Absolute heeft de befaamde V8-motor voor betere efficiëntie en reinigingskracht. Behalve het post-motorfilter wordt de Dyson Absolute ook geleverd met twee eenvoudig te verwisselen koppen en de accu heeft een zuigkracht van 40 minuten. Een must voor elk huishouden!